Machiel en Han naar Santiago de Compostella

Machiel en Han naar Santiago de Compostella

woensdag 8 september 2010

Bericht uit Royan

Franse leven went: du pain, du vin et du fromage. Het Franse toetsenbrod went minder snel of nooit. Morgen eerst naar de fietsenmaker voor twee nieuwe spqken. Gebroken; Morgen verder avec le bateau (klein half uurtje), Daarna koersen we verder langs de kust. Met veel soleil hopen we natuurlijk. Nu eerst eten en daarna een glaasje drinken.

7 opmerkingen:

  1. Heej mannen toch nog een azerty toetsenbord gevonden, knap!!! Jullie gaan als een speer zeg. Twee weken onderweg en dan al bijna in Bordeaux.
    Controleer morgen wel of die Franse Ad Bax de goede spaken zet en geen plastieken, haha.
    Knip nog maar lekker een Bordeauxtje (goeie peut voor een fietser, denk)en dan op naar de Spaanse grens. Met het weer zit het de komende dagen wel goed, succes mannen.
    Groet uit Dongen.
    Leo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kijk maar uit dat jullie niet zeeziek worden na al die kaas en wijn!
    Fijn dat alles zo voorspoedig loopt op wat kapotte spaken na. Maar Han, houd je het nog wel een beetje uit met die man van mij? Anders heb ik nog wel wat "omgangstips"...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Han en Chiel,

    Als jullie heeeel, heeeel goed over de zee uitkijken, zo'n beetje in oosterlijke richting, dan zie je het toppie van de kerk van Santiago bijna liggen.
    Dus.....jullie gaan de goeie kant uit.
    ps. hier schijnt het zonnetje (heel af en toe maar hoor)
    Groetjes Sas (Z. Lola)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Mirjam: Die 'omgangstips' heb ik ook een boek vol voor Machiel, hoor! Maar ze zullen het wel stellen samen, die Bourgondiërs!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Weten jullie overigens wel dat je een hele studie gedaan moet hebben om uberhaupt een bericht op jullie site te zetten. Maar wij vrouwen en Leo natuurlijk krijgen het uiteindelijk wel voor elkaar. Zodat jullie in het verre zuiden weten dat we aan jullie denken.
    Ik moet jullie trouwens heel veel succes wensen van mijn moeder uit Doorn(Oma Sil). Ze leeft met jullie mee maar kreeg het jammer genoeg niet voor elkaar om dit zelf aan jullie door te geven.

    Ook lieve groeten van Jan, Bram en Lizze
    Sas (Z.L)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. jeetje mannen wat gaan jullie snel, ik deed er verdorie twee maanden over voordat ik door frankrijk gelopen was.
    schitterend hoor of bevallen de terrassen niet zo goed vroeg hans zich af??
    bueno plezier
    hans en annemieke

    BeantwoordenVerwijderen